bästa blodtrycksmätaren 2024, köpa blodtrycksmätare bäst i test 2024, blodtrycksmätare handled bäst i test, beurer bm 28 test blodtrycksmätare

Verenpainemittari paras 2025 – Löydä paras verenpainemittari kotiin

Mikä on paras verenpainemittari vuonna 2025?

Paras verenpainemittari 2025 on Omron M7 Intelli IT AFIB – se tarjoaa luotettavan mittaustarkkuuden ja helppokäyttöisen AFIB-rytmihäiriötunnistuksen. Muita vahvoja vaihtoehtoja ovat Beurer BC 54 (paras rannemittari) ja Beurer BM 57 (edullinen olkavarsimalli). Täällä vertaat suosituimmat verenpainemittarit ja löydät kotiisi parhaiten sopivan mallin.


Paras verenpainemittari maaliskuussa 2025: Omron M7 Intelli IT AFIB, Beurer BC 54 ja Beurer BM 57 erottuivat testeissä tarkkuuden, käytettävyyden ja hinta-laatusuhteen ansiosta.




Toplista perustuu riippumattomiin testituloksiin, asiantuntija-arvosteluihin ja käyttäjäkokemuksiin. Arvioimme mittaustarkkuutta, käyttöystävällisyyttä, lisäominaisuuksia ja hinta-laatusuhdetta käytännön tilanteissa.


Omron ja Beurer hallitsevat vuoden 2025 testejä kiistatta. Alla näet kattavan vertailun parhaista verenpainemittareista kotiin – niin olkavarteen kuin ranteeseenkin.


  • Paras verenpainemittari: Omron M7 Intelli IT AFIB – Tarkka, helppokäyttöinen ja rytmihäiriöiden tunnistus mukana.
  • Paras rannemittari: Beurer BC 54 – Kompakti ja tarkka mittari nopeaan käyttöön.
  • Edullinen valinta: Beurer BM 57 – Selkeä näyttö ja luotettava mittaus pienemmällä budjetilla.


Parhaat verenpainemittarit 2025: Kolme testivoittajaa vertailussa



Vertaa verenpainemittareita

Kliinisesti testattu:
Mansettikoko:
Automaattinen toiminta:
Virranlähde:
Käyttöalue:
Käyttöaika:
Testien paras verenpainemittari 2025 - Omron M7 Intelli IT AFIB - Testien paras
Omron M7 Intelli IT...
Parhaat verenpaine...
Kyllä, EN 81060 ja CE
220 - 420 mm
Kyllä
Paristo (AAA)
Yläosa (olka)
Testien paras verenpainemittari 2025 - Beurer BC 54 - Testien paras
Beurer BC 54
Paras rannemittari
Kyllä, EN 81060 ja CE
135 - 215 mm
Kyllä
Paristo (AAA)
Ranne
Testien paras verenpainemittari 2025 - Beurer BM 57 - Testien paras
Beurer BM 57
Edullinen verenpai...
Kyllä, EN 81060 ja CE
230 - 430 mm
Kyllä
Paristo (AAA)
Yläosa (olka)






Paras verenpainemittari testissä – Omron M7 Intelli IT AFIB



Omron M7 Intelli IT AFIB – Paras verenpainemittari 2025

Mikä on paras verenpainemittari? Paras verenpainemittari 2025 on Omron M7 Intelli IT AFIB. Se on saanut huippuarviot sekä asiantuntijoilta että kuluttajilta – ja se yhdistää tarkkuuden, helppokäyttöisyyden ja edistyksellisen eteisvärinän (AFIB) tunnistuksen kotikäyttöön.


Luotettava valinta myös terveydenhuollossa

Omronin verenpainemittarit ovat tunnettuja niiden tarkkuudesta ja käyttömukavuudesta – eikä ihme, että ne ovat käytössä myös terveydenhuollossa ympäri Suomea. M7 Intelli IT tarjoaa myös monipuoliset lisätoiminnot, joiden avulla voit saada syvällisemmän käsityksen sydämesi terveydestä. Tästä syystä valintamme testien parhaaksi on Omron M7 Intelli IT AFIB.


Miksi valita Omron M7 Intelli IT?

Tämä älykäs verenpainemittari yhdistyy sovellukseen ja tunnistaa muun muassa eteisvärinän ja rytmihäiriöt – sekä tietenkin korkean verenpaineen. Se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat enemmän kuin pelkän lukeman mittaustuloksista.


Suosittu myös Suomessa terveydenhuollossa

Omron on yksi suosituimmista verenpainemittarimerkeistä Suomessa, erityisesti siksi että sen tarkkuuteen voi luottaa. Mittaaminen kotona on helppoa ja rauhallista, ja laite antaa luotettavat tulokset ammattimaisella tarkkuudella.


Muisti ja Omron Connect -sovellus

Omron M7:n sisäinen muisti tallentaa 100 mittausta kahdelle henkilölle, mutta voit myös yhdistää laitteen Omron Connect -sovellukseen, jolloin voit tallentaa vielä enemmän tietoa. Sovellukseen voi syöttää lisätietoa, kuten painon ja pituuden, jolloin saat kattavamman kuvan sydämesi tilasta ajan myötä.


Tunnistaa rytmihäiriöt ja eteisvärinän

Jos laitteen mittauksessa havaitaan eteisvärinä tai rytmihäiriö, saat siitä heti ilmoituksen – sekä laitteessa että sovelluksessa. Tämä tekee laitteesta hyvän tukityökalun myös varhaiseen riskien tunnistamiseen, jolloin voit varata lääkäriajan oikeaan aikaan.


Seuraa kehitystä ja saa keskiarvot

Laitteen lokitoiminto on erinomainen apuväline pitkäaikaisseurantaan. Saat jokaisen mittauksen yhteydessä myös päivien keskiarvon, jonka avulla on helpompi havaita poikkeamia tai muutoksia verenpaineessa.


Nopea ja hiljainen mittaus

Omron M7 Intelli IT on helppo ja nopea käyttää. Mukana tuleva mansetti on pitkä, mikä sopii kaiken kokoisille käsivarsille. Täyttö ja tyhjennys on nopeaa ja lähes äänetöntä, mikä tekee käytöstä miellyttävää.


Mittauksen jälkeen laite ilmoittaa, onko mansetti asetettu oikein, mikä takaa luotettavan tuloksen joka kerta.


Käyttäjäarvostelut Omron M7 Intelli IT -mallista

Tässä muutamia aitoja käyttäjäkokemuksia:


”Helppo käyttää ja ymmärtää. Hyvä tuote.”


”Isokokoinen ja hieman kömpelö, mutta toimii kuten luvattu.”

”Erittäin hyvä mittari.”


”Sovellus ei ole paras mahdollinen – käyttäjätunnusta ei saanut luotua.”


”Erittäin helppokäyttöinen – vanhempani (yli 70v) rakastavat tätä.”


”Loistava tuote, vastasi kaikkia odotuksia – vaikka pilvitallennus puuttuu.”


”Helppo käsitellä ja yhdistää puhelimeen.”


”Tosi tyytyväinen. Sovellus antaa hyvän yleiskuvan mittauksista.”


Onko Omron M7:ssä heikkouksia?

Vaikka Omronin verenpainemittarit saavat lähes pelkästään kehuja, yksi yleinen kritiikki koskee heidän mobiilisovellustaan. Uudempi päivitys poisti osan toiminnoista ja teki mittaustietojen siirtämisestä hieman hankalampaa. Toivottavasti Omron parantaa tätä tulevissa päivityksissä.


Itse mittari saa kuitenkin kiitosta niin asiantuntijoilta kuin käyttäjiltä – ja toimii luotettavasti tilanteessa kuin tilanteessa.


Osta Omronin verenpainemittari edullisesti täältä







Haastaja – paras rannemallinen verenpainemittari: Beurer BC 54



Paras verenpainemittari ranteeseen

Jos sinulla on hyvin kapeat käsivarret tai matkustat usein, voi rannemittari olla parempi valinta kuin olkavarsimalli. Paras vaihtoehto tällaisiin tilanteisiin on Beurer BC 54 – kompakti ja tarkka verenpainemittari, joka toimii luotettavasti kotona ja matkoilla.


Miksi valita Beurer BC 54?

Beurer BC 54 on automaattinen rannemittari, joka on helppo ottaa mukaan ja käyttää. Säädettävä mansetti sopii 135–215 mm kokoisiin ranteisiin, joten se sopii useimmille käyttäjille.


Mukava ja tehokas mittaus

Mittaus on nopea ja pehmeä, ilman epämiellyttävää puristusta. Laite mittaa verenpaineen lisäksi myös epäsäännöllisen sydämen rytmin, ja ilmoittaa mahdollisista terveysriskeistä selkeästi.


Selkeä näyttö

Tummalla näytöllä näkyvät kaikki olennaiset arvot: pulssi, verenpaine sekä värikoodattu riskiluokitus. Näytöllä näkyvät myös päivämäärä ja kellonaika.


Tulosten tallennus ja Bluetooth

BC 54 tallentaa jopa 60 mittausta kahdelle eri käyttäjälle. Tulokset voi siirtää Bluetoothin avulla Beurer HealthManager -sovellukseen, jossa mittaukset saa esitettyä visuaalisesti ja ajan myötä. Sovellus vaatii Bluetooth 4.0 -yhteensopivan puhelimen sekä iOS 10.0 tai Android 5.0 -käyttöjärjestelmän.


Käyttäjien kokemuksia Beurer BC 54 -rannemittarista

Tässä muutamia esimerkkejä käyttäjien palautteista:


"Kätevä mittari ja Bluetooth-siirto toimii hyvin Beurerin sovellukseen. Selkeä käyttää ja kulkee helposti mukana laukussa. Vahva suositus!"


"Tarkistin lukemat terveysasemalla – pitävät hyvin paikkansa. Bluetooth toimi sekä Huawein että iPhonen kanssa ilman ongelmia."


"Synkronointi HealthManagerin kanssa ei toimi!"


"Helppo ja nopea käyttää, mutta sovellus on hieman kömpelö."


"Minulla on kartionmuotoinen käsivarsi enkä voi käyttää tavallisia mittareita. Tämän mittarin tulokset vaihtelevat paljon, siksi vain 3 tähteä."


"Vielä harjoittelen oikeaa käsiasentoa. Sitä pitäisi pitää aina samana, mikä ei ole helppoa. Asento vaikuttaa tuloksiin selvästi."


"Erittäin hyvä ja edullinen verenpainemittari."


"Toimii hyvin, mutta mukana tulevat ohjeet ovat lähes lukukelvottomia. Onneksi netistä löytyvät kunnolliset käyttöohjeet."


Täältä löydät rannemittarin Beurer BC 54 edullisesti






Beurer verenpainemittari – paras budjettivalinta: Beurer BM 57



Edullinen verenpainemittari – testivoittaja

Käyttäjäarvioiden perusteella Beurer BM 57 on paras budjettivalinta kotikäyttöön. Se on luotettava ja tarkka verenpainemittari, joka mittaa myös eteisvärinän ja tarjoaa mahdollisuuden kirjata mittaustulokset sovellukseen.


Miksi valita Beurer BM 57?

Beurer BM 57 on helppokäyttöinen ja sopii useamman käyttäjän mittausten tallennukseen. Sen mittaustarkkuus on vain 3 mmHg, ja se voidaan yhdistää älypuhelinsovellukseen mittausten kirjaamista varten. Laite toimii myös Beurerin omalla sovelluksella, joka esittää kehityksesi graafisesti – tosin käyttäjien mielipiteet sovelluksen toimivuudesta vaihtelevat.


Mittari toimii kahdella AAA-paristolla, jotka sisältyvät pakkaukseen.


Kliinisesti testattu tarkkuus

Laite mittaa tarkasti verenpaineen 0–300 mmHg välillä ja on kliinisesti testattu, jotta se vastaisi terveydenhuollon standardeja. Se on kompakti, kevyt ja mukana tuleva mansetti sopii 23–44 cm ympärysmitoille.


Rytmihäiriön (IHB) tunnistus

Mittari havaitsee myös epäsäännöllisen sydämen rytmin (IHB), mikä auttaa saamaan kokonaisvaltaisemman kuvan sydämen terveydestä.


Täysautomaattinen toiminta

BM 57 on täysautomaattinen verenpainemittari, joka täyttää ja tyhjentää mansetin automaattisesti. Joidenkin käyttäjien mukaan täyttö voi kestää hieman kauemmin. Jos nopeus on sinulle tärkeä, kannattaa harkita Omron M4 -mallia.


Tulosten tallennus ja siirto

Laite tallentaa 60 mittausta kahdelle käyttäjälle sisäiseen muistiinsa. Lisäksi saat 7 päivän keskiarvon uusimmasta mittauksesta. Pidemmälle aikavälille voit siirtää mittaustiedot Beurer HealthManager -sovellukseen.


Käyttäjäarviot Beurer BM 57 -verenpainemittarista

”Erittäin helppo käyttää. Laita mansetti ja paina nappia. Sovelluksen avulla historiatiedot tallentuvat helposti.”


”Helppokäyttöinen ja sopii hyvin myös lihaksikkaalle olkavarrelle.”


”Hintansa arvoinen. Lue ohjeet huolella. Beurerin sovellus ei ole paras mahdollinen, mutta kun oppii käyttämään – toimii.”


”Helppo käyttää, suuri ja selkeä näyttö sekä yksinkertainen sovellus.”


”Lääkärini suositteli hankkimaan mittarin kotiin, koska verenpaineeni on ollut hieman koholla muutaman kuukauden ajan (mutta ei niin korkea kotona kuin lääkärin vastaanotolla). Olen käyttänyt tätä muutaman päivän ja olen todella tyytyväinen.”


”Hallintanäppäimet ovat yksinkertaiset ja helposti ymmärrettävät.”


”Laite oli helppo ottaa käyttöön. Seurasin vain asennusvideota ilman ongelmia. Tulokset vaikuttavat luotettavilta verrattuna aikaisempaan mittariini. Pidän tästä mallista erityisesti suuren taustavalaistun näytön vuoksi.”


Täältä löydät Beurerin verenpainemittarin edullisimpaan hintaan

Parhaan hinnan tälle mittarille saat netistä – ja voit tilata sen helposti suoraan kotiovellesi ilman vaivaa!







Näin toimii verenpainemittari

Verenpainemittari mittaa veren paineen verisuonissa. Mittayksikkönä käytetään elohopeamillimetrejä (mmHg) ja tulos ilmoitetaan aina kahtena lukuna, esimerkiksi 140/90. Ensimmäinen luku (140) tarkoittaa systolista painetta, eli painetta sydämen supistuessa. Toinen luku (90) kuvaa diastolista painetta, eli painetta sydämen lepovaiheessa. Normaali verenpaine on yleensä alle 120/80 mmHg.


Miksi verenpaine kannattaa mitata?

Verenpaineen seuraaminen antaa hyvän yleiskuvan terveydestäsi ja voi paljastaa riskin sydän- ja verisuonitaudeille. Poikkeavat arvot voivat olla elämänpelastavia, ja säännöllinen seuranta auttaa sinua pysymään ajan tasalla omasta terveydestäsi ja ennaltaehkäisemään vakavia sairauksia.


Teknologian rooli verenpaineen seurannassa

Tänäpäivänä terveysdataa voi seurata esimerkiksi älypuhelimella tai -kellolla. Vaikka moni laite mittaa sykettä ja aktiivisuutta, tarkkaa verenpainetta ei vielä voida mitata sovellusten avulla. Suuret teknologiajätit, kuten Apple ja FitBit, kehittävät parhaillaan tapoja integroida verenpainemittaus älylaitteisiin, mutta The Vergen mukaan tähän menee vielä vuosia.


Analoginen vai digitaalinen verenpainemittari?

Markkinoilla on sekä analogisia että digitaalisia mittareita. Analogiset ovat kuitenkin harvinaisia, koska ne vaativat kahden hengen käyttöä ja käyttö on vaikeampaa. Tässä testissä olemme keskittyneet digitaalisiin ja automaattisiin mittareihin.


Digitaalisten mittareiden hyödyt

Automaattinen verenpainemittari havaitsee epätavallisen sykkeen ja sydämen rytmihäiriöt. Tulokset näkyvät selkeästi näytöllä ja voit kirjata mittaukset talteen sovelluksen avulla. Laadukkaat mallit täyttävät mansetin nopeasti, joten mittaus sujuu nopeasti ja vaivattomasti.






Näin teimme testin: Paras verenpainemittari 2025

Testiämme varten valitsimme verenpainemittarit tunnetuilta valmistajilta, joiden tuotteet ovat tunnettuja hyvästä laadusta ja tarkkuudesta riippumattomissa testilaboratorioissa. Parhaat niistä esittelemme alla olevassa testitulosten osiossa.


Testivoittajien valinnassa huomioimme myös hinta-laatusuhteen – laitteen on tarjottava tarkkaa mittausta kohtuulliseen hintaan.


Lisäksi kuluttajien omat kokemukset verenpainemittareista ovat olleet meille erittäin tärkeitä. Käyttäjät ovat nimittäin usein ne todelliset asiantuntijat.


Testin voittaneet verenpainemittarit ovat suoriutuneet hyvin sekä testausympäristössä että ammattilaiskäytössä – niitä käyttävät myös lääkärit ja hoitajat verenpaineen mittaamiseen. Kaikki testin kärkimallit tulevat kahdelta luotettavalta valmistajalta: Omron ja Beurer, jotka ovat jo pitkään toimittaneet korkealaatuisia tuotteita niin yksityiskäyttöön kuin terveydenhuollon ammattilaisille. Esimerkiksi se, että Blodtrycksdoktorn-palvelu käyttää Omronin laitteita, kertoo paljon niiden laadusta.


Top-lista: Parhaat verenpainemittarit 2025




Verenpainemittari testissä – Asiantuntijoiden arviot

Cora Health nimesi Omron M7 Intelli IT -mallin parhaaksi verenpainemittariksi testissään. Kiitosta se sai erityisesti mittaustarkkuudestaan, kyvystään havaita rytmihäiriöitä ja sydämen epäsäännöllisiä syketiloja sekä mahdollisuudestaan yhdistää laite älypuhelimeen. Haittapuoleksi mainittiin kuitenkin hieman monimutkainen sovellus.


Myös Aftonbladet valitsi Omronin mallin testivoittajaksi. Tällä kertaa kyseessä oli Omron Evolv, joka nousi ykköseksi nopean, tarkan ja käyttäjäystävällisen mittaustavan ansiosta. Erityisesti mansetti sai kiitosta istuvuudestaan. Omron M7 Intelli sai arvosanaksi 4/5 – syynä siihen, ettei se yltänyt aivan täysiin pisteisiin, oli sen koettu hieman kömpelömmäksi. Sittemmin M7 Intelliä on kuitenkin päivitetty, ja Evolv-malli on poistumassa valikoimista.


Fitness Frankin mukaan paras valinta on Omron M3 Comfort, paras edullinen rannemalli on Beurer BM28 ja paras premium-luokan laite on Omron M7 Intelli. Suurin ero M3 Comfortin ja M7 Intellin välillä on hinnassa – Omron M3 on noin 500 euroa edullisempi.


Suorituskyvyssä merkittävin ero on, että M7 havaitsee eteisvärinän ja sopii paremmin raskaana oleville ja diabeetikoille. Tavalliselle kotikäyttäjälle M3 riittää kuitenkin mainiosti. Usein heikentynyt verenpaine onkin taustalla ennen eteisvärinän havaitsemista, mikä tekee M3:sta fiksun ja edullisen valinnan.


The Vergen mukaan älykellot eivät ole vielä riittävän luotettavia verenpaineen mittaamiseen.


Blodtrycksdoktorn.fi kertoo, että Omronin verenpainemittarit ovat laajasti käytössä terveydenhuollossa niiden tarkkojen tulosten ja hyvän laadun ansiosta. Palvelun avulla on helppoa seurata sydämen terveyttä suoraan älypuhelimella.






Näin mittaat verenpaineen oikein

Jotta saat mahdollisimman tarkan ja realistisen verenpainemittauksen, on tärkeää, että olet rentoutunut ennen mittausta. Vältä kahvin, teen, nikotiinin ja tupakan käyttöä juuri ennen verenpaineen mittaamista. Verenpainearvot voivat vaihdella riippuen siitä, missä mittaus tehdään – vastaanotolla moni kokee jännitystä, mikä voi nostaa arvoja, kun taas kotona mittaaminen omassa rauhassa tuottaa usein realistisempia tuloksia.


Mittauskohdalla on myös merkitystä. Nuoremmilla henkilöillä ranneverenpainemittari voi olla hyvä vaihtoehto, kunhan ranne pidetään sydämen korkeudella mittauksen ajan. Ikääntyneillä ihmisillä ranne ei kuitenkaan ole paras paikka mittaukselle, sillä verisuonet voivat olla jäykistyneet tai kalkkeutuneet, mikä vääristää lukemia. Olkavarren ympäriltä mittaavat automaattiset verenpainemittarit ovat tällöin luotettavampia, ja ne ovatkin yleisesti suositeltuja ikääntyneille käyttäjille.


Mikäli verenpainemittaria käyttää useampi henkilö samassa taloudessa, on hyvä valita laite, jossa on useamman käyttäjän muistitoiminnot. Lisäksi säädettävä mansetti tai eri kokoisia mansetteja on suuri etu, jotta mittaus sopii kaiken kokoisille olkavarsille.


Verenpaineen mittaus sovelluksella

Valitettavasti monet valmistajat eivät ole vielä onnistuneet kehittämään käyttäjäystävällisiä sovelluksia verenpaineen seuraamiseen. Kun käytössäsi on selkeä mittausloki tai päiväkirja, saat paremman kokonaiskuvan terveydentilastasi – ja se voi auttaa sinua madaltamaan verenpainettasi ajan myötä. Pitkän aikavälin seuranta auttaa havaitsemaan muutokset ajoissa ja voi vähentää korkean verenpaineen eli sekundaarisen hypertension aiheuttamia terveysriskejä.


Verenpainemittarin kalibrointi

Jos epäilet, ettei mittaustuloksesi ole tarkkoja, voit lähettää Omronin verenpainemittarisi huoltoon ja kalibroitavaksi esimerkiksi Sundmedin kautta. Kuten kaikkien teknisten laitteiden kohdalla, myös verenpainemittari vaatii huoltoa ajoittain. Kalibrointi suositellaan tehtäväksi noin kolmen vuoden välein tai aikaisemmin, jos mittaustulokset vaihtelevat epänormaalisti.


Mistä korkea verenpaine johtuu?

Yleisimmät syyt korkeaan verenpaineeseen ovat epäterveellinen ruokavalio ja vähäinen liikunta. Jos olet perusterve etkä sairasta kroonisia tauteja, voit ylläpitää normaalia verenpainetta syömällä terveellisesti ja liikkumalla säännöllisesti. Tarvittaessa kannattaa kuitenkin aina hakeutua terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkärin tai hoitajan, vastaanotolle saadaksesi yksilöllistä apua.


Säännöllinen mittausten kirjaaminen suositellaan lääkäreiden ja hoitajien toimesta maailmanlaajuisesti.


Verenpainemittari testissä, hyvä verenpainemittari, digitaalinen verenpainemittari testivoittaja


Vinkki 1: Haluatko täydentää verenpainemittauslaitettasi älykellolla, joka seuraa sykettä, kalorinkulutusta ja kehosi suorituskykyä? Lue myös paras aktiivisuusranneke -testimme täältä.



Usein kysytyt kysymykset

  • Mikä on paras verenpainemittari kotikäyttöön?
    Paras verenpainemittari kotikäyttöön on automaattinen olkavarsimittari, kuten Omron M7 Intelli IT, joka tarjoaa tarkkoja tuloksia, rytmihäiriöiden tunnistuksen ja mahdollisuuden yhdistää laitteen puhelinsovellukseen.
  • Voiko verenpaineen mitata ranteesta?
    Kyllä, ranneverenpainemittari voi olla hyvä vaihtoehto nuoremmille käyttäjille, kunhan ranne pidetään sydämen korkeudella mittauksen aikana. Ikääntyneille suositellaan kuitenkin olkavarsityyppisiä mittareita tarkkuuden vuoksi.
  • Kuinka usein verenpaine tulisi mitata?
    Jos sinulla on taipumusta korkeaan verenpaineeseen tai seuraat arvojasi lääkärin ohjeesta, suositellaan mittausta 1–2 kertaa päivässä, esimerkiksi aamulla ja illalla. Kirjaa mittaustulokset ylös vertailun helpottamiseksi.
  • Miten valmistautua verenpaineen mittaukseen?
    Vältä kofeiinia, nikotiinia ja fyysistä rasitusta vähintään 30 minuuttia ennen mittausta. Istu rauhassa muutaman minuutin ajan ennen mittaamista ja pidä käsivarsi sydämen korkeudella.
  • Miten luotettava digitaalinen verenpainemittari on?
    Laadukkaat digitaaliset verenpainemittarit, kuten Omronin ja Beurerin mallit, ovat erittäin luotettavia kotikäytössä, kun niitä käytetään oikein. Tarkkuus vastaa hyvin lääkärikäyntien mittaustuloksia.
  • Miten verenpainemittari kalibroidaan?
    Useimmat laitteet eivät vaadi kalibrointia kotikäytössä, mutta Omronin mittarit voi tarvittaessa lähettää huoltoon, esimerkiksi Sundmedille, tarkkuuden varmistamiseksi. Kalibrointi suositellaan noin kolmen vuoden välein.
  • Mitä tarkoittaa sekundaarinen hypertensio?
    Sekundaarinen hypertensio tarkoittaa korkeaa verenpainetta, joka johtuu toisesta sairaudesta tai lääkityksestä. Säännöllinen mittaus auttaa havaitsemaan mahdolliset ongelmat ajoissa.
  • Mikä on normaali verenpaine?
    Aikuisilla normaali verenpaine on noin 120/80 mmHg. Arvot voivat vaihdella hieman iän, sukupuolen ja elämäntilanteen mukaan. Yli 140/90 mmHg katsotaan yleisesti korkeaksi verenpaineeksi.
  • Onko verenpainetta mittaava älykello luotettava?
    Tällä hetkellä älykellot eivät ole yhtä tarkkoja kuin erityisesti verenpaineen mittaamiseen suunnitellut laitteet. Lääkäreiden ja asiantuntijoiden suositus on käyttää sertifioitua verenpainemittaria.





Philip Andrén

Testivoittaja: Verenpainemittari

Täällä Testienparas-sivustolla Philip syventyy talouden ja teknologian alueisiin - muun muassa ääneen ja kuvaan liittyen. Lähetä Philipille mielellään kysymys, jos mietit taloudellisia tuotteita, nopeita tietokoneita, hyviä kuulokkeita tai älykkäitä kodinkoneita.

 

Philip on koulutukseltaan kansainvälisen liiketoiminnan alalta Stockholms Universitetista sekä yritysrahoituksesta ja sijoituspankkitoiminnasta Politecnico di Milano -yliopistosta Milanossa, Italiassa.

 

Vapaa-ajallaan Philip viihtyy parhaiten ystävien seurassa ja kuuntelee musiikkia.

 

Jos haluat ottaa yhteyttä minuun, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen [email protected]


Päivitetty